Remedii pentru psoriazis - Estul intalneste Vestul

Remediile naturale pentru psoriazis cat si pentru alte boli au inceput sa capete acordul persoanelor afectate in cultura noastra recenta. Foarte multe persoane au inceput sa recurga la o metoda naturala prin care sa aiba grija de ei si de corpul lor.

Totusi pentru unele persoane remediile naturale sunt ultima sansa. Cand tot ce inseamna medicina nu a reusit, ei recurg la un remediu natural pentru psoriazis.

In privinta remediilor naturale pentru psoriazis, Jurnalul de Medicina din New England din 1993 a facut o descoperire interesanta. Cei care s-au ocupat de studiu au observat ca uleiul de peste folosit ca supliment alimentar nu este cu nimic mai bun decat uleiul de porumb folosit in acelasi scop.

Cartilajul de rechin a fost folosit ca remediu natural pentru psoriazis de-a lungul timpului. Ca rmediu natural, AE941, un extract de cartilaj de rechin, a aratat cateva rezultate benefice in tratarea psoriazisului. Avand in vedere aceste rezultate, au inceput deja cateva teste clinice cu privire la acest extract in vederea includerii sale intr-un tratament pentru psoriazis. Avand in vedere ca se gaseste sub forma de pilule cu adminstrare orala, acest extract poate fi gasit in toate maagazinele cu mancare naturala si in toate supermarketurile care comercializeaza vitamine si suplimente.

Studiile recente arata ca extractul de cartilaj de rechin impiedica formarea de noi vase de sange. Cresterea vaselor de sange se crede a reprezenta un factor care intretine si accelereaza evolutia psoriazisului si leziunilor care insotesc aceasta boala de piele. Cartilajul de rechin este recunoscut si ca un antiinflamator. AE941 este un extract de cartilaj de rechin care a dat rezultate promitatoare in tratarea psoriazisului. Acesta se gaseste sub forma de pilule deja, si poate da greata si iritatii ale pielii, ca efecte secundare de scurta durata. Avand in vedere ca este un medicament nu, efectele secundare de lunga durata nu sunt inca pe deplin cunoscute.

Uleiul de oregano a fost folosit de mult timp ca remediu natural pentru psoriazis. Studiile acestui produs nu au ajuns totusi la o concluzie finala cu privire la eficacitatea sa in tratarea psoriazisului.

Intre cultura Orientala si cea de Vest parerile sunt impartite. Gandirea celor din Vest spune ca nu exista pana acum niciun leac pentru psoriazis. De partea cealalta orientalii spun altceva. Modul lor de viata le-a demonstrat ca exista remedii naturale pentru psoriazis. Nu mai ramane decat sa se gaseasca o cale de mijloc. Si poate asa se va gasi un leac definitiv pentru psoriazis.